303

13:00

Yoga DJ Sessions

Workshop • 75 min
19:15

Hannah Prescott

DJ • 135 min
21:30

Meow Meow

Live • 60 min
22:30

Slikback

DJ • 90 min
00:00

HABIB1

Live • 60 min
01:00

Almaty

DJ • 120 min

Mimer

18:30

Daniel M Karlsson

Live • 45 min
19:15

The Laser Project — Vector Synthesis

Live • 45 min
22:45

MUSICOMEXP by Aurélie Ferrière

Live • 45 min
01:45

Seroconversion

Live • 30 min

Kraftwerk

19:15

Anrikningsverket Journal #1: Convulsion. 20 years of Norbergfestival

Talk • 90 min
22:45

Oli XL

Live • 45 min
00:05

The Empire Line

Live • 70 min
01:30

DJ Bus Replacement Service

DJ • 90 min

Krossverket

18:00

Santiago Mostyn — Red Summer Edit

Performance • 30 min
23:30

Vanligt Folk

Live • 45 min
02:15

Per Åhlund

Performance • 45 min

Off-site

12:00

SITTING ROCK BOTTOM

Installation
Location: Galleri Norberg
12:00

While in Norberg: Torbjörn Grass — Iron Song

Live • 240 min
Location: Tingshuset
12:00

Linus Hillborg — Orphan Works

Installation • 240 min
Location: Mimer Gallery
12:00

Exhibition: Hanni Kamaly

Installation • 300 min
Location: Galleri Norberg

Radio

12:00

Seaweed Wrap Meditation

Yoga • 15 min
12:15

Panel discussion: Breaking Points

Talk • 90 min
14:00

Living the Cliché

Talk • 30 min
14:45

Joining the reverb

Talk • 30 min
15:15

The evolution of a Voice

Performance • 15 min
15:30

The 8-minute Bonanza

Talk • 30 min
16:00

Maternal Voice Cassette Show

DJ
16:30

Craig Shuftan x Emile Frankel

Talk • 60 min